fredag 14 november 2008

Dags att tänka på...

...vad vi ska göra nästa sommar. Kan ju verka märkligt att göra det redan nu, när klappar snart ska slås in och köttbullar ska trillas. Men nog är det dags för semesterplanering inför sommaren 2009, om man inte vill, så att säga, stå med lösskägget i brevlådan. Allt blir fullbokat och guldkornen går åt först, som med det mesta i livet.

I somras gjorde vi vår familjs första besök på Astrid Lindgrens värld i Småååland. Helt underbar plats, otroligt väder gjorde såklart sitt till, men en jätterolig och spännande plats på Sveriges karta av pärlor. En familj som vår, tillsammans med en annan familj som vår, lekte, klängde, sprang in och ut, upp och ner, runt runt, i två dagar. De små husen och gatorna, i perfekt barnstorlek, var som ett gigantiskt lilleputtland. Och barnens ögon var lika stora varje gång Kling och Klang cyklade förbi...
Karamellbutiker, glass och pannkaksätning i en salig röra, ja har ni inte varit där så åk! Men som det verkade är alla redan där, jag menar alla. Och nog för dem som för oss: ett besök varje år i många år framåt står som skrivet i sten.

Så nog är det läge att boka, om man vill bo i en lite röd stuga, så nära Pippi det bara går, om man är några av hennes största, men blott drygt en meter höga, beundrarinnor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar