måndag 22 december 2008

Vår lilla hund...


Frasse har jag väl aldrig visat för världen förr? Han är en femårig Yorkshireterrier som för det mesta lever rövare, rymmer, tuggar på kuddar och ligger vid husse mest hela tiden. En glad och sprallig goding vi skaffade innan alla barnen kom... Så nu har han alltså förvandlats, av ren självbevarelsedrift stackarn, till husses hund. Ja ja, Frasse och jag får väl ta igen all förlorad tid om några år istället. Tills dess får lille hund ligga intill husse, där han är någorlunda säker från barnspring på nätterna.

2 kommentarer:

  1. Åhh vad söööt!! Visste inte att ni hade hund! Hoppas ni har det bra på andra sidan åkrarna. Satt uppe med Flora en stund inatt. Verkar som vinterkräksjukan har nått Jäder... 1 1/2 dags inkubationstid vilket innebär att julafton ligger risigt till. Nu dricks det cola och äts pepparkorn i stugan!
    God jul önskar familjen Jynnesjö!

    SvaraRadera
  2. Jodu, här kräks det lite till mans... Ingen vågar äta något.. vi försöker förtränga ev sjuka tills i övermorgon? Typiskt eller hur.
    Hoppas att ni mår bättre och får en fin jul. Vi kan ju blinka lite med lamporna åt varandra. Puss och kram till er alla från oss alla!

    SvaraRadera