torsdag 8 januari 2009

Bebisnytt!

Här står vårt minsta lilla hjärtegryn av egen maskin på golvet. Verkar inte riktigt vara tillfreds med situationen utan vill ha assistans med fallfri förflyttning... Inte ofta men ibland står hon upp, och mest i sängen och soffan. Kanske tack vare att man där kan falla mjukt i kuddarna. Hon har börjat snacka och peka och stormar mot sin ettårsdag med full fart.

Mellanbebis gick första blöjfria dagen på dagis idag efter ett långt jullov. Hon klarade det galant trots att de lekte ute i snön halva dagen och det då är lätt att glömma... Utan blöja har hon varit nu sedan jul. Hon är "toor tej" nu och ingen "bedis". Älskade vännen.
Nu har vi bara ett blöjbarn kvar, känns både vemodigt och ljuvligt.

Storasyster Bubblan visar sin kärlek till lillan. Alla älskar Alice. Vi lekte i den isande vinden och åkte pulka och pulsade runt och njöt. Avslutade med varm choklad med vispgrädde.

Underbara vinter, vi gillar dig!

4 kommentarer:

  1. Vilka vackra barn ni har!!
    Hur gamla är de?

    SvaraRadera
  2. Ja tänk att även liten blir stor :0)
    Ibland känns det som att tiden bara rusar
    i väg, att jag inte hinner med att "fånga
    de små ögonblicken" o ta till vara på dom...

    Tänk att ni fått en "äkta norrländsk vinter" med, njuuuuuuut av snö och varm chocklad med
    era super fina små prinsessor !

    SvaraRadera
  3. Busmamman: Lillmormor är 1 år i februari, Mellanbebis bli 3 år i mars och Bubblan blir 6 år i oktober... Jag blir 43 strax...

    Mia: Ja underbart varade ganska länge, men idag vaknade vi till 4 plus och nästan all snö har redan sjunkit undan. Ungarna har kastat sig ut för att hinna åka stjärtlapp!!

    SvaraRadera
  4. Vilken sann syskonkärlek!
    Otroligt fina bilder för övrigt.

    SvaraRadera