lördag 3 januari 2009

Tävling...

Försöker att komma över en fin vinst igen! Men denna gång är nog mina odds dåliga då jag nyss kammade hem en av Claudias tävlingar. Nu lottar hon ut ett medlemsskap i Spotify där all den bästa musiken finns.

Vill gärna dela med mig av Detoxens värld... Jag har under dagen lyckats med konststycket att stjälpa i mig en liter bajsfärgat vatten med smak av krossat katrinplommon utspätt till näst intill oigenkänlighet. Jag tycker själv att jag är löjlig om jag inte får i mig detta, dock kan ju 20 dagars drickande verka himla enkelspårigt. Jag kanske kan blanda ut det med lite fruktsoda? Bara för smakens skull, nej skämt åsido, jag kör på i ullstrumporna. Tur att jag druckit så mycket skit i mitt tidigare barhängsliv - typ avslagen öl och gamla äckliga sliskdrinkar - att denna dryck egentligen då är en av de godare vid jämförelse.
I morgon ska jag och min stora Bubblan åka till Globen med en annan mamma och hennes femåring. Vi ska se de hett eftertraktade Disneyprinsessorna på is! Dottern kunde knappt somna av iver inför denna stora händelse i hennes lilla liv. Det värmer en mammas hjärta att se hennes ögon glimma vid blotta tanken på att vara i samma rum som Snövit. En heldag med tåg, tunnelbana, stockholmsstressiga människor och en upplevelse som nog blir alldeles alldeles underbar...

3 kommentarer:

  1. Du skriver så himla bra, har du funderat på att bli krönikör??? Jag får sån prestationsångest bara, jag har varit in och tänkt lämna en kommentar flera gånger men kommer aldrig på nåt bra att skriva... Men jag vill iaf tacka så mycket för dina kommentarer på min blogg, det värmer! Hoppas att ni hade en magisk dag på globen idag!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hoppas ni hade en mysig dag med sessorna! Mamma och Nea var också där. Nea införskaffade ett lysande, spelande trollspö och Flora fick någon anna snurrande enhet. Hon verkar i alla fall nöjd.

    Ha det!

    SvaraRadera
  3. Hej vännen!

    Hoppas att ni hade en underbar dag!
    Kan tänka mig att "din lill prinsessa"
    kommer att prata länge om detta....

    SvaraRadera